O descendentă din familia lui Ion Creangă se întâlnește cu cititorii Bibliotecii „Ion Creangă”

  • 10 Septembrie 2015 13:50
O descendentă din familia lui Ion Creangă se întâlnește cu cititorii  Bibliotecii „Ion Creangă”

Vineri, 11 septembrie 2015, la ora 14.00, în Filiala Bibliotecii Naționale pentru Copii „Ion Creangă” (Teatrul „Licurici”, str. 31 august nr. 121) va avea loc o întâlnire a elevilor și profesorilor de la liceele „Nicolae Sulac” și „Onisifor Ghibu”, precum și de la Colegiul Pedagogic „Alexei Mateevici” din Chișinău,…

Vineri, 11 septembrie 2015, la ora 14.00, în Filiala Bibliotecii Naționale pentru Copii „Ion Creangă” (Teatrul „Licurici”, str. 31 august nr. 121) va avea loc o întâlnire a elevilor și profesorilor de la liceele „Nicolae Sulac” și „Onisifor Ghibu”, precum și de la Colegiul Pedagogic „Alexei Mateevici” din Chișinău, cu soprana Claudia Caia din București.

 Claudia Caia este descendentă din familia clasicului literaturii române Ion Creangă prin mama sa, scriitoarea Olguța Creangă-Caia.

Claudia Caia a venit la Chișinău cu ocazia participării sale la Concertul de binefacere și la Concertul de Gală din cadrul Festivalului Internațional de Operă și Balet, „Maria Bieșu”, ediția a XXIII-a.

 Deși este foarte tânără, soprana are în repertoriu roluri celebre din binecunoscute opere: Mimi („Boema”), Liu („Turandot”), Aida („Aida”), Micaela („Carmen”), Margareta („Faust”) și altele.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău