O deputată s-a izolat la domiciliu după ce a revenit din Italia, în contextul răspândirii noului coronavirus

  • 04 Martie 2020 08:14
O deputată s-a izolat la domiciliu după ce a revenit din Italia, în contextul răspândirii noului coronavirus Breakingnews.md

Deputata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Galina Sajin a decis să ia măsuri de precauție, după ce pe 26 februarie a revenit din Italia.

Aceasta s-a izolat la domiciliu și peste o săptămână va reveni la lucru. Reprezentanții formațiunii din care face parte au explicat pentru tv8.md că deputata nu a manifestat simptome de infectare cu noul tip de coronavirus.

 „Doamna Sajin s-a aflat într-o scurtă vizită în Italia și după revenire s-a îndeplinit o procedură standard de precauție în asemenea cazuri. Nu este vorba de carantină instituționalizată, nici de pericol, ci de o simplă măsură de precauție, izolare la domiciliu. Sănătatea doamnei deputat e foarte bună. Nu are simptome și este gata după trecerea perioadei de precauție să revină la lucru”, au comunicat reprezentanții PAS pentru sursa citată.

Galina Sajin a ocupat fotoliul de deputată, după ce la alegerile parlamentare noi a câștigat în circumscripția 50 din Europa.

În ultimele 24 de ore, prin Aeroportul Internațional Chișinău au ajuns în țară 564 de persoane, cu rute directe Italia – Republica Moldova. Toți călătorii acestor curse au completat fișe epidemiologice și le-a fost verificată temperatura, pentru a exclude riscul unei posibile infectări.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:3,6 m/s
Mon
9
Tue
11
Wed
10
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău