O delegație de la Primăria Chișinău se află în vizită de lucru la București

  • 07 Aprilie 2022 12:51
O delegație de la Primăria Chișinău se află în vizită de lucru la București

O delegație de la Primăria Chișinău, condusă de viceprimarul Ilie Ceban, se află în vizită de lucru la București, România, la invitația Primăriei Sectorului 3. Din delegație mai fac parte: Pretorul sectorului Botanica, Diana Guba, șeful Direcției generale transport public și căi de comunicație, Vitalie Mihalachie, precum și conducătorii întreprinderilor municipale „Regia Transport Electric" și „Exdrupo".

Potrivit unui comunicat al municipalității, reprezentanții Primăriei Chișinău au prevăzute pe agenda vizitei mai multe întrevederi cu managerii întreprinderilor din Sectorul 3, pentru a face schimb de experiență, astfel ca în perspectivă să fie realizate proiecte frumoase în capitală, împreună cu colegii din România.

Subiectele puse în discuție între părți sunt: amenajarea parcărilor subterane și supraterane în sectoarele orașului și în curțile blocurilor de locuințe și modul de gestionare a deșeurilor menajere solide.

Miercuri, reprezentanții municipalității au avut o întrevedere cu Primarul sectorului 3, Robert Negoiță.   

Vizita de lucru în capitala României presupune și o deplasare la pepiniera gestionată de Primăria sectorului 3, București, unde sunt crescute flori, arbori și arbuști, pentru amenajarea spațiilor verzi din oraș.

Practicile bune vor fi implementate și la Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:89 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău