O delegație a Parlamentului European se va afla astăzi la Chișinău

  • 24 Iunie 2019 08:05
O delegație a Parlamentului European se va afla astăzi la Chișinău

O delegație a Parlamentului European se va afla astăzi la Chișinău, pentru a evalua situația politică din Republica Moldova și pentru un schimb de opinii cu noul guvern.

Delegația formată din patru deputați va fi condusă de președintele Comisiei pentru afaceri externe, David McAllister și se va întâlni cu premierul Maia Sandu, Președintele Igor Dodon, Ministrul Afacerilor Externe, Nicolae Popescu , Ministrul Afacerilor Interne Andrei Năstase, Președintele Parlamentului Republicii Moldova Zinaida Greceanîi, precum și cu Pavel Filip, Președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Democrat.

Scopul vizitei este de a evalua situația politică la fața locului, ca urmare a recentei crize politice și de a face bilanțul relațiilor actuale dintre Republica Moldova și UE.

 Din delegația Parlamentului European vor mai face parte Siegfried Mureșan (Partirul Popular European, România), Claire Moody (Alianța Progresistă a Socialiștilor și Democraților, Marea Britanie) și Heidi Hautala (Grupul Verzilor / Alianța Liberă Europeană, Finlanda).

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:0,51 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Mon
14
Arhivă Radio Chișinău