O delegație a Comisiei pentru apărare și siguranță națională din Parlamentului României, în vizită la Chișinău

  • 21 Aprilie 2018 13:23
O delegație a Comisiei pentru apărare și siguranță națională din Parlamentului României, în vizită la Chișinău

O delegație a Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a Camerei Deputaților din Parlamentul României va efectua o vizită la Chișinău, în perioada 22-24 aprilie, potrivit unui comunicat al Legislativului Republicii Moldova.

Din componența delegației conduse de președintele Comisiei, deputatul Dorel Gheorghe Căprar fac parte deputați, membrii ai Comisiei, președintele Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, consilieri și consultanți parlamentari.

Programul vizitei în Parlamentul Republicii Moldova include întrevederi cu președintele  Andrian Candu și cu membrii Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică. De asemenea, președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică a Parlamentului Republicii Moldova, Roman Boțan și președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a Camerei Deputaților din Parlamentul României,  Dorel Gheorghe Căprar vor semna o Declarație comună la 23 aprilie.

Oaspeții vor avea parte de un tur ghidat al clădirii Legislativului, precum și vor discuta cu oficiali ai Ministerului Apărării, Departamentului Poliției de Frontieră și a Trupelor de Carabinieri.

La fel, parlamentarii români vor participa la inaugurarea grădiniței din comuna Gangura, raionul Ialoveni, instituție renovată prin intermediul Programului de asistență tehnică și financiară acordată de Guvernul României.

Delegația Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică a Parlamentului Republicii Moldova a efectuat o vizită în România în perioada 30-31 octombrie 2017. Vizita a avut loc la invitația președintelui Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a Camerei Deputaților, Dorel-Gheorghe Căprar, amintește sursa citată.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:61 %
Vint:0,51 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
9
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău