Nuntă de 50 de milioane de lire sterline

  • 20 Februarie 2015 18:05
Nuntă de 50 de milioane de lire sterline

Sanjay Hinduja, care provine dintr-una din cele mai bogate familii din India, dar care este stabilit la Londra de ani buni, s-a căsătorit cu Anu Mahtani, iar nunta lor a fost una de poveste...

Evenimentul a durat trei zile, invitații fiind răsplătiți cu concerte susținute de Jennifer Lopez și Nicole Scherzinger, solista celebrului grup Pussy Cats.

Acestea au încasat pentru o noapte 1 milion de lire sterline. Cei 16.000 de nuntași au fost aduși din India și din toate cele patru colțuri ale lumii cu 280 de avioane închiriate special în acest scop. Sute de BMW-uri au asigurat transferul oaspeților de pe Aeroportul din Bombay și până în orașul Jagmandir, de unde au fost îmbarcați pe sute de vase private pentru a ajunge pe insula aflată în mijlocul lacului Pikola, unde a avut loc petrecerea.

Nuntașii au fost cazați timp de trei zile în camere luxoase de 3.000 de lire sterline din Jagmandir Island Palace, unul din cele mai luxoase hoteluri din India și din lume. Nunta a costat nu mai puțin de 15 milioane de lire sterline, potrivit declarației mirelui Sanjay Hinduja, a cărui avere, estimată la 11,9 miliarde de lire sterline, îl situează printre cei mai bogați oameni ai lumii.

Printre invitații la nuntă au fost cei mai renumiți actori de la Bollywood, vedete TV și cântăreți din India. A fost ținută obligatorie: tradiționalul Sari indian, toate sariurile fiind creații ale celebrului designer indian Manish Malhtora.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:2,06 m/s
Sat
16
Sun
13
Mon
11
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău