Numele pe care l-ar putea primi copilul lui Meghan Markle și al prințului Harry

  • 07 Mai 2019 11:24
Numele pe care l-ar putea primi copilul lui Meghan Markle și al prințului Harry

Arthur, Albert sau Shane? Fanii monarhiei britanice și pariorii speculează pe tema prenumelui fiului prințului Harry și al soției sale, Meghan, care a venit pe lume luni, scrie AFP, citată de Agerpres și Digi24.

Membrii familiei regale optează deseori pentru prenume clasice, dar este posibil ca bebelușul prințului Harry și al soției sale, Meghan, o fostă actriță în vârstă de 37 de ani, să poarte un nume mai puțin tradițional.

După o trecere în revistă a prenumelor membrilor familiei regale, tinerii părinți ar putea alege Charles, prenumele prințului de Wales, bunicul bebelușului, sau Philip, prenumele ducelui de Edinburgh, străbunicul nou-născutului.

Arthur, James, Albert sau Edward figurează, de asemenea, pe lista prenumelor preferate de familia regală și de pariori, Arthur situându-se pe primul loc în preferințe, a anunțat luni casa de pariuri britanică William Hill.

La casa de pariuri Paddy Power, prenumele favorite sunt Alexander și James.

Albert a fost prenumele soțului reginei Victoria și al tatălui reginei Elisabeta a II-a, care a luat numele George al VI-lea după ce a urcat pe tronul Marii Britanii. Este, de asemenea, unul dintre prenumele purtate de prințul Harry.

Arthur, numele legendarului rege Arthur, conducătorul cavalerilor mesei rotunde, se numără totodată printre prenumele primite de prințul de Wales, ducele de Cambridge și fiul cel mic al acestuia, prințul Louis. Acest prenume a revenit în tendințe în ultimii ani în Regatul Unit.

Pe blogul său The Tig, închis între timp, Meghan menționase Grey ca unul dintre prenumele sale preferate, atât ca nume de fată, cât și pentru băiat.

Meghan, care este metisă și are printre strămoșii săi sclavi ce munceau pe plantații de bumbac din Georgia, ar putea alege un prenume care să cinstească originile sale familiale.

Primul copil al cuplului, un băiat, a venit pe lume luni dimineață, la ora 05:26, cu o greutate de 3,260 kg la naștere. Bebelușul este al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Sursa:Digi24

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
14,96
Cer acoperit de nori
Umiditate:74 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău