Numărul troleibuzelor care circulă în Chișinău a fost redus cu peste 10% în perioada estivală

  • 20 Iunie 21:00
Numărul troleibuzelor care circulă în Chișinău a fost redus cu peste 10% în perioada estivală

În perioada estivală, numărul troleibuzelor care circulă pe străzile municipiului Chișinău a fost redus cu peste 10%. Aproape jumătate din mijloacele de transport sunt dotate cu sistem de aer condiționat.

Astfel, emiterea pe timp de vară a scăzut de la 332 până la 308 de troleibuze în luna iunie. Dintre acestea, 138 sunt dotate cu sistem de aer condiționat.

Solicitată de MOLDPRES, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău, Felicia Rusu, a subliniat că în lunile iulie și august, numărul mijloacelor de transport care vor circula în capitală va fi de circa 290 de unități de transport.

„Autovehiculele care vor staționa în parcurile de troleibuze vor fi supuse lucrărilor de mentenanță și pregătite pentru toamnă. Acestea includ verificarea și înlocuirea componentelor uzate, efectuarea inspecțiilor tehnice, revizuirea sistemelor electrice, precum și efectuarea reparațiilor necesare. Aceste acțiuni sunt esențiale pentru menținerea siguranței și eficienței unităților de transport”, a spus Felicia Rusu.

Menționăm că numărului de troleibuzelor care circulă în capitală este micșorat anual în perioada estivală în contextul fluxului scăzut de pasageri.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
32,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:2,57 m/s
Fri
24
Sat
24
Sun
26
Mon
27
Tue
28
Arhivă Radio Chișinău