Noul șef al Cancelariei de Stat, Andrei Spînu, a fost prezentat echipei

  • 19 Iulie 16:00
Noul șef al Cancelariei de Stat, Andrei Spînu, a fost prezentat echipei

Noul secretar general al guvernului, Andrei Spînu, a fost prezentat astăzi de către premierul Maia Sandu echipei din cadrul Cancelariei de Stat, informează Moldpres. 

Prim-ministrul l-a felicitat pe noul șef al Cancelariei de Stat cu preluarea funcției, menționând că aceasta presupune o responsabilitate înaltă și a exprimat încrederea că Andrei Spînu dispune de competențele manageriale necesare. 

„Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie sa le facem în această echipă. Andrei e relativ tânăr, dar are experiență și în sectorul public și în sectorul privat. Eu cred că are bune capacități manageriale, încât să poată să organizeze echipa, să asigure o administrare corectă și eficientă a bunurilor și a banilor publici, astfel, să redevenim o echipă eficientă și care sa poată să demonstreze rezultate”, a precizat Maia Sandu.

La rândul său, noul secretar general al guvernului a mulțumit prim-ministrului pentru încrederea acordată și a subliniat că activitatea sa în cadrul Cancelariei de Stat va fi bazată pe principiul eficienței. „Vreau să fim o echipă și, în primul rând, o echipă cu cei care sunt acum angajați. Doi, să încercăm să facem o echipă cu tot guvernul, sunt și ministerele, șapte instituții, pe care trebuie să le ajutăm și să fim uniți. Dar cel mai important este să facem o echipă cu cetățenii. Să ne gândim cum eficientizăm resursele, banii cheltuiți, cum elaborăm politicile și tot ce facem să fie clar pentru cetățeni. Misiunea acestui guvern este să aducă o normalitate în țară și bunăstare pentru cetățenii noștri”, a punctat Andrei Spînu.

Noul secretar general al guvernului, Andrei Spînu, a fost numit în funcție joi, 18 iulie, în cadrul ședinței cabinetului de miniștri.

Sursa. Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chişinău
2,88 °C
ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,5 m/s
Thu
2 °C
Fri
4 °C
Sat
9 °C
Sun
7 °C
Mon
7 °C

Curs oficial BNM 12 Decembrie 2019

MDL RATĂ TREND
EUR 19.2148 -0.0164
USD 17.3404 -0.0115
RON 4.0202 -0.0041
UAH 0.7350 -0.0005
RUB 0.2727 -0.0002
Arhivă Radio Chișinău