Noul ministru al afacerilor interne, Ana Revenco, a fost prezentat efectivului MAI

  • 06 August 2021 17:53
Noul ministru al afacerilor interne, Ana Revenco, a fost prezentat efectivului MAI

Prim-ministrul Natalia Gavrilița l-a prezentat efectivului MAI pe noul ministru al afacerilor interne Ana Revenco. 

În debutul ceremoniei, ex-ministrul afacerilor interne, Pavel Voicu a mulțumit efectivului pentru dedicație, profesionalism și munca depusă într-o perioadă dificilă. La fel, a felicitat noul ministru cu investirea în funcție dorindu-i realizări profesionale.

În continuare, prim-ministrul Natalia Gavrilița a adresat felicitări ministrului Ana Revenco și i-a urat succes în îndeplinirea atribuțiilor funcției de înaltă responsabilitate, întru obținerea rezultatelor pe care le așteaptă cetățenii. 

Totodată, prim-ministrul a menționat despre importanța încrederii pe care cetățenii trebuie să o aibă în instituțiile statului, iar instituțiile să acționeze în numele și în interesul cetățenilor, să presteze servicii de calitate, precum și să asigure un mediu sigur și transparent.

De asemenea, a asigurat faptul că, atât dumneaei, cât și Președintele Republicii Moldova Maia Sandu, va acorda toată susținerea necesară pentru a spori eficiența ministerului și celorlalte instituții subordonate, astfel asigurând progresul țării.

La rândul său, ministrul afacerilor interne Ana Revenco a apreciat încrederea acordată de către primul ministru și a vorbit despre prioritățile pe care și le-a propus pentru perioada imediat următoare.

”Vă asigur, vom lucra în echipă, ne vom axa pe prioritățile cele mai importante menite să restabilească încrederea în MAI, în angajații din subdiviziunile ministerului, astfel vom crește demnitatea și prestigiul acestei profesii”, a punctat ministrul Ana Revenco.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău