Noul antrenor al lui Real Madrid: Fotbal: "Este o provocare pasionantă să reinventez echipa fără Cristiano"

  • 31 Iulie 2018 19:49
Noul antrenor al lui Real Madrid: Fotbal:

"Este o provocare pasionantă să reinventez echipa fără Cristiano" Ronaldo, a afirmat noul antrenor al lui Real Madrid, Julen Lopetegui, înaintea meciului cu Manchester United din cadrul turneului amical International Champions Cup, scrie EFE.

"Evident, trebuie să recunoaștem că este unul dintre cei mai importanți jucători din istoria recentă a lui Real Madrid. Și-a manifestat dorința să plece, iar clubul i-a facilitat plecarea, în semn de recunoștință pentru ce a făcut. Acum suntem bucuroși că Bale este cu noi și suntem convinși că va avea un sezon extraordinar. Ne va arăta cea mai bună față a sa și vom lucra pentru asta", a declarat Lopetegui.

"Când am venit la club, Ronaldo mai era, dar curând și-a arătat dorința să plece. Începând de acum, ca antrenor este o provocare pasionantă să reinventezi o echipă fără Cristiano, competitivă, ambițioasă și care să lupte pentru toate trofeele. Vom îndeplini această provocare cu jucătorii mari și cu lotul pe care-l avem", a spus tehnicianul.

"Aș fi un antrenor fericit dacă nu vine și nu pleacă niciun jucător", a adăugat fostul selecționer al Spaniei.

Potrivit ziarului El Pais, Lopetegui i-a cerut totuși președintelui Florentino Perez să aducă un fundaș central, un mijlocaș și un atacant.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău