Nouă persoane sunt cercetate pentru comercializarea drogurilor pe internet

  • 18 Martie 2022 17:50
Nouă persoane sunt cercetate pentru comercializarea drogurilor pe internet

Nouă persoane, opt bărbați și o femeie, sunt cercetate pentru comercializarea drogurilor pe internet. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale anunță că a fost aplicat sechestru pe droguri în sumă de 700 de mii de lei, transmite IPN.

Suspecții au vârste cuprinse între 19 și 35 de ani. Femeia păstra drogurile într-un apartament închiriat din Chișinău și, la indicația liderului, le transmitea curierilor, care plasau marfa în ascunzișuri în toate sectoarele orașului.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate droguri de diferit tipuri: marijuana, mefedronă, comprimate ecstasy, cocaină și PVP (denumită și „sare”). Dar și bani: 18 mii de lei, 8 600 de euro și o mie de dolari.

Inițial au fost reținuți șase suspecți, fiindu-le înaintată și învinuirea. Trei sunt arestați, iar alți trei – în arest la domiciliu. Joi au mai fost arestați trei suspecți, procurorii la fel au solicitat aplicarea arestului preventiv, la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, care urmează să examineze cererea.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
17,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:4,63 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău