Noi rute de autobuz în Chișinău

  • 14 Octombrie 2014 17:00
Noi rute de autobuz în Chișinău

Două rute noi de autobus au fost deschise la Chișinău. Este vorba de ruta 19, care va merge de la Rîșcani la Botanica și ruta 26 care va lega sectorul Râșcani de Buiucani.

Totodată a fost modificată ruta de trolebuz numărul 11 de la Râșcani spre Calea Ieșilor, iar  toate unitățile de trasport de pe ruta 23 au fost reînnoite. Primarul Dorin Chirtoacă a declarata la Radio Chișinău că autoritățile municipale își propun pentru anul viitor să reînnoiască în totalite parcul municipal de transport.

“Am redeschis de astăzi două rute noi 19 și 26. 19 va merge de la Rîșcani la Botanica, iar 26 de la Râșcani la Buiucani și modificarea rutei de trolebuz numărul 11 de la Râșcani spre Calea Ieșilor. De asemenea ruta 23, s-au înnoit rutele de transport pe aceasta. Și în felul acesta restabilim rețeaua de autobuz și trolebuz la o capacitate aproape meximă. Și am de gând să insit în Consiliul Municipal ca anul viitoar poate să reușim să procurăm și autobuze și trolebuze în așa fel încât să reînnoim în totalitate parcul de unități de transport și este posibil, nu e atât de scump”, a declarat primarul general al municipiului Chișinău Dorin Chirtoacă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,52
Cer senin
Umiditate:90 %
Vint:0 m/s
Sat
15
Sun
13
Mon
12
Tue
13
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău