Noi locuri de muncă în sectorul IT

  • 17 August 2021 08:00
Noi locuri de muncă în sectorul IT

După ce în februarie anul curent compania Cegeka, furnizor european de soluții IT, deschidea la Chișinău un birou cu 5 angajați, „The Diplomat” scrie despre planurile acesteia de a înființa în viitorii doi ani 75 de noi locuri de muncă în Moldova, în timp ce alte 200 de persoane vor fi angajate în birourile-satelit din România, transmite IPN.

Înregistrând la mijlocul anului 2021 o cifră de afaceri cu 12,2 la sută mai mare decât în aceeași perioadă a anului trecut, „cele mai mari proiecte din acest an sunt pentru companii și afaceri în domeniul financiar-bancar, asigurări, comerț cu amănuntul, logistică și imobiliare”, a declarat Lucian Butnaru, director Cegeka România.

Bucureștiul va găzdui sediul central al companiei, iar pentru Iași este rezervată cea dea doua poziție, unde, de asemenea, se vor produce activități esențiale. Cât privește viitoarele angajări, sunt solicitați specialiști tehnici pentru o gamă largă de proiecte într-o serie de tehnologii, cum ar fi Java, .NET, Mobile, JavaScript, Cloud, Windows, Linux, Cyber-Security, Storage și Digital Workplace.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:19 %
Vint:4,12 m/s
Sun
13
Mon
16
Tue
19
Wed
11
Thu
10
Arhivă Radio Chișinău