Noi detalii despre avionul EgyptAir, prăbușit în Mediterană

  • 25 Mai 2016 09:41
Noi detalii despre avionul EgyptAir, prăbușit în Mediterană

Avionul EgyptAir, prăbușit în Mediterana săptămâna trecută, nu a prezentat nicio problemă tehnică înainte de a decola de pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, potrivit jurnalului tehnic al aeronavei semnat de pilot înainte de decolare, a relatat ziarul proguvernamental egiptean Al-Ahram marți seară, informează Agerpres.Al-Ahram a publicat o scanare a jurnalului…

Avionul EgyptAir, prăbușit în Mediterana săptămâna trecută, nu a prezentat nicio problemă tehnică înainte de a decola de pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, potrivit jurnalului tehnic al aeronavei semnat de pilot înainte de decolare, a relatat ziarul proguvernamental egiptean Al-Ahram marți seară, informează Agerpres.

Al-Ahram a publicat o scanare a jurnalului pe site-ul său.
   
Potrivit celui mai mare ziar de stat din Egipt, zborul EgyptAir 804 a transmis 11 "mesaje electronice" începând de la 21.09 GMT pe data de 18 mai. Primele două au indicat că motoarele erau funcționale.
   
Al treilea mesaj a fost primit la 0.26 GMT pe 19 mai și arăta o creștere a temperaturii la fereastra copilotului. Avionul a continuat să transmită mesaje în următoarele trei minute înainte de a dispărea de pe ecranele radarelor, potrivit Al-Ahram, citat de Reuters.
   
Zborul EgyptAir 804 a dispărut de pe ecranele radarelor joia trecută, cu 66 de pasageri și echipaj la bord.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:69 %
Vint:2,06 m/s
Thu
11
Fri
15
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Arhivă Radio Chișinău