Nistor Grozavu i-a avertizat pe responsabilii de efectuarea lucrărilor de reabilitare a străzilor din Capitală

  • 21 August 2017 17:49
Nistor Grozavu i-a avertizat pe responsabilii de efectuarea lucrărilor de reabilitare a străzilor din Capitală

Viceprimarul Chișinăului, Nistor Grozavu, i-a avertizat cu tragerea la răspundere pe responsabilii de efectuarea lucrărilor de reabilitare a străzilor din Capitală.

Potrivit agenției INFOTAG, el a declarat aceasta luni, la ședința operativă la primărie, în urma informației prezentate de către șeful adjunct al Direcției Transport din Chișinău, Oleg Caraman, care a menționat că mai este nevoie de timp până la finele lucrărilor.

"Săptămâna aceasta planificăm să lucrăm pe tronsonul Bodoni-Creangă, unde urmează să amenajăm 8 mii de m.p. de drum și 2 mii de m.p. în zona intersecției Ciuflea. De asemenea, vom finaliza lucrările privind iluminatul stradal", a spus Caraman.

Nistor Grozavu a menționat că urmează să iasă pe șantier și să se clarifice cu situația, însă, de data aceasta, neîndeplinirea obligațiunilor "va trage după sine consecințe administrative".

"Voi ieși cu voi pe șantier și voi vorbi deja în limba constructorilor, că ori ne ținem de cuvânt, ori spunem că nu avem destule capacități pentru a o face", a spus el.

INFOTAG precizează: Reabilitarea străzilor municipiului Chișinău, care a început în martie 2014, trebuia să se finalizeze încă în iulie 2015.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:3,09 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău