Nicu Țărnă, despre faptul că „DoReDos” a defilat cu drapelul Transnistriei: Nu cred să fie atât de tâmpiți de data aceasta

  • 01 Martie 2018 13:26
Nicu Țărnă, despre faptul că „DoReDos” a defilat cu drapelul Transnistriei: Nu cred să fie atât de tâmpiți de data aceasta

Cântărețul, Nicu Țărnă, a comentat faptul că trupa „DoReDos”, care va reprezenta R. Moldova la „Eurovision”, a defilat cu drapelul Transnistriei, subliniind că a văzut poza post-factum și nu crede că aceasta va repeta gestul în Portugalia.

Nicu Țărnă, care a făcut parte din concursul național pentru „Eurovision”, a declarat, în cadrul emisiunii „Familia Diminescu” de la Radio Chișinău, că a optat pentru „DoReDos”, deoarece au avut în seara respectivă cea mai bună prestație muzicală.

„Tot timpul o să se găsească din cei care o să spună că nu merge ceva bine, că e prea frumos tricolorul de data asta, că data viitoare o să fie prea închis și așa mai departe. Poza aia care am văzut-o post-factum, cu steagul Transnistriei...Eu nu cred că ei sunt atât de tâmpiți ca de data aceasta să vină în Portugalia și să... Eu am colegi din Transnistria care au acasă steagul Transnistriei, dar aceasta nu înseamnă că ei susțin acest regim sau ceva de genul acesta. Băieții din DoReDos au fost cei mai buni din seara respectivă și anume din seara respectivă. Apropo, eu i-am văzut cântând în România și era deja altceva, sincer să fiu”, a afirmat cântărețul.

Decizia juriului de la Chișinău de a desemna drept învingătoare a consursului național pentru „Eurovision” formația „DoReDos” a stârnit nemulțumiri în societate, deoarece membrii trupei, fiind originari din stânga Nistrului, au pozat anul trecut la concursul „Novaya volna” din Rusia cu drapelul nerecunoscut al regiunii transnistrene.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:3,6 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău