Nicu Popescu a avut o întrevedere cu ambasadorul Lazăr Comănescu, secretarul general al Organizației Cooperării Economice la Marea Neagră

  • 16 Februarie 2022 11:06
Nicu Popescu a avut o întrevedere cu ambasadorul Lazăr Comănescu, secretarul general al Organizației Cooperării Economice la Marea Neagră

Viceprim-ministrul, Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a avut o întrevedere cu ambasadorul Lazăr Comănescu, secretarul general al Organizației Cooperării Economice la Marea Neagră.

Potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe, în cadrul reuniunii a fost discutat calendarul evenimentelor majore planificate pe parcursul mandatului Președinției-în-Exercițiu a Republicii Moldova în cadrul Organizației în perioada ianuarie – iunie 2022, în special în vederea marcării a 30 de ani de la fondarea organizației.

Un subiect important al discuției s-a referit la revigorarea dimensiunii economice a Organizației.

Secretarul general Lazăr Comănescu efectuează o vizită de lucru la Chișinău, pentru coordonări generale referitoare la Președinția Republicii Moldova în cadrul OCEMN.

În cadrul vizitei demnitarului sunt preconizate întrevederi cu prim-ministrul, șeful delegației parlamentare la Adunarea Parlamentară OCEMN și cu conducerea Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
23,29
Câțiva nori
Umiditate:44 %
Vint:6,17 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău