Nicolae Timofti și Dorin Chirtoacă au transmis un mesaj de condoleanțe familiei pompierului decedat

  • 12 Noiembrie 2016 11:27
Nicolae Timofti și Dorin Chirtoacă au transmis un mesaj de condoleanțe familiei pompierului decedat

Șeful statului, Nicolae Timofti, a transmis un mesaj de condoleanțe familiei pompierului decedat în incendiu, menționând că „e o tragedie imensă, o pierdere irecuperabilă nu doar pentru familia acestui tânăr curajos, pentru cei care l-au cunoscut, dar și pentru toți cei care înțeleg riscurile meseriei de pompier”.

Și primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, a transmis un mesaj de condoleanțe, în care menționează că „este, din păcate, încă un exemplu care demonstrează odată în plus cât de periculoasă este meseria de pompier. Dumnealui este un erou”. Primăria municipiului Chișinău va acorda un sprijin financiar familiei pompierului.

Un depozit de pe strada Uzinelor din capitală a fost cuprins de flăcări în dimineața de vineri, 11 noiembrie. Incendiul a fost declarat de gradul trei, cel mai înalt, iar la fața locului au fost mobilizate 14 autospeciale cu două scări, ulterior numărul acestora fiind majorat până la 15 autospeciale, printre care și cinci cu scară. Pompierul decedat la datorie este Ivan Nogailîc, de 28 de ani. Era căsătorit, avea doi copii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
15,52
Cer fragmentat
Umiditate:80 %
Vint:4,63 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău