Nicolae Timofti îl va decora pe Stefano Manservisi cu „Ordinul de Onoare

  • 10 Martie 2014 20:13
Nicolae Timofti îl va decora pe Stefano Manservisi cu „Ordinul de Onoare

Programul vizitei va începe cu o ceremonie oficială, în cadrul căreia, președintele Nicolae Timofti îi va conferi lui Stefano Manservisi, „Ordinul de Onoare”.

Liberalizarea regimului de vize pentru cetățenii Republicii Moldova va fi subiectul principal de discuții, marți, 11 martie, în timpul vizitei la Chișinău a Directorului General al Directoratului pentru Afaceri Interne din cadrul Comisiei Europene, Stefano Manservisi.
 
Programul vizitei va începe cu o ceremonie oficială, în cadrul căreia, președintele Nicolae Timofti îi va conferi lui Stefano Manservisi, „Ordinul de Onoare”.  De asemenea, oficialul european va avea o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Natalia Gherman.  
 
Potrivit unui comunicat al Ministerului, în cadrul întrevederii, oficialii vor discuta despre prioritățile de pe agenda europeană, în special despre ultimele evoluții ale procesului decizional privind liberalizarea regimului de vize pentru cetățenii moldoveni.
 
Amintim că la 27 februarie Parlamentul european a votat anularea regimului de vize pentru Republica Moldova, iar decizia finală urmează a fi luată pe parcursul lunii martie de către Consiliul Uniunii Europene la nivel de miniștri ai justiției și de interne.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
15,24
Câțiva nori
Umiditate:72 %
Vint:5,14 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău