Nicolae Ciucă: Vreau să transmit astăzi, de la Chișinău, un mesaj puternic de solidaritate și sprijin fraților și surorilor noastre de peste Prut

  • 01 Martie 12:31
Nicolae Ciucă: Vreau să transmit astăzi, de la Chișinău, un mesaj puternic de solidaritate și sprijin fraților și surorilor noastre de peste Prut

Președintele Senatului României, Nicolae Ciucă, se află într-o vizită la Chișinău, prilej cu care a transmis un mesaj de solidaritate pentru cetățenii Republicii Moldova.

„Pentru frații și surorile noastre de dincolo de Prut,
 
Vreau să transmit astăzi, de la Chișinău, un mesaj puternic de solidaritate și sprijin în acest context de securitate deosebit de complicat.
 
Cetățenii Republicii Moldova știu deja că România le este cel mai de încredere partener. Noi, liberalii, am susținut și vom continua sprijinul nostru necondiționat pentru aceștia.
 
Gândurile mele se îndreaptă, de asemenea, către sutele de mii de cetățeni ai Republicii Moldova care trăiesc în România și care sunt îngrijorați pentru familiile lor de peste Prut. Vreau să știți că România prețuiește la fel de mult locurile în care v-ați născut.
 
Republica Moldova este astăzi pe drumul spre aderare la Uniunea Europeană. Este o țară independentă și suverană și e singura care trebuie și poate să își decidă soarta. Am credința că într-o zi, nu foarte departe, vom fi împreună în marea familie europeană”, a transmis Nicolae Ciucă într-o postare pe Facebook.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:23 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
15
Sun
13
Mon
13
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău