New York: Celebritățile au strălucit la cel mai important eveniment dedicat modei (FOTO)

  • 03 Mai 2016 11:35
New York: Celebritățile au strălucit la cel mai important eveniment dedicat modei (FOTO)

Beyonce, Lady Gaga, Madonna, Taylor Swift, Kim Kardashian, Bradley Cooper și Johnny Depp s-au numărat printre celebritățile invitate luni seara la Gala Muzeului Metropolitan din New York ("Met Gala"), cel mai important eveniment newyorkez dedicat modei.

Prezidată de Anna Wintour, "Met Gala" reunește stele ale modei, vedete de cinema și personalități din mass-media și politică și a fost asemănată uneori cu ceremonia de acordare a premiilor Oscar, pentru covorul său roșu, scările faimoase și ținutele adesea chiar mai îndrăznețe decât la celebra gală din Los Angeles.

Invitații au putut admira ținutele spectaculoase purtate de celebrități precum Lady Gaga, care a optat pentru o ținută argintie semnată de Atelier Versace, cu un mini short și botine cu tocuri supradimensionate sau de Madonna, îmbrăcată într-o ținută Givenchy de culoare neagră, cu dantele.

Gala, la care nu se putea participa decât pe bază de invitație, este organizată în fiecare an în prima zi de luni a lunii mai și are drept scop strângerea de fonduri pentru Institutul de Costume din cadrul Muzeului Metropolitan.

În acest an, Met Gala a avut drept temă "Manus X machina: moda în epoca tehnologiei" — titlu dat și expoziției de la Institutul de Costume care va fi deschisă publicului în perioada 5 mai — 14 august.

Nu este, deci, de mirare că multe dintre vedetele prezente la eveniment au ales ținute argintii și metalizate, în paralel cu rochii lungi, cu trenă, purtate de actrițe precum Zoe Saldana, Blake Lively sau Lupita Nyong'o.

Președinții de onoare ai galei din acest an fost Karl Lagerfeld, directorul de creație al casei de modă Chanel, designerul Miuccia Prada și Nicolas Ghesquiere, directorul artistic al casei de modă Louis Vuitton. Co-președinți au fost actorul Idris Elba, responsabilul de design al gigantului Apple, Jonathan Ive și cântăreața Taylor Swift.

Accesul la gală a costat 30.000 de dolari de persoană, iar evenimentul a reunit circa 600 de invitați.

Sursa: Agerpres.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colectia de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
23,29
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:3,09 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
7
Sun
4
Arhivă Radio Chișinău