Nepoata lui Morgan Freeman a fost OMORÂTĂ în plină stradă

  • 17 August 2015 09:37
Nepoata lui Morgan Freeman a fost OMORÂTĂ în plină stradă

Incident șocant pe străzile din New York. E’Dena Hines, nepoata vitregă a actorului Morgan Freeman, a fost înjunghiată mortal, duminică dimineață.

Principalul suspect este chiar iubitul ei, Lamar Davenport, care a fost deja reținut de polițiști și dus la audireri, scrie Evz.ro.

Incidentul s-a petrecut duminică dimineață, pe o stradă din Manhattan, când un apel la numărul de urgență 911 anunța un atac armat pe o stradă aflată în apropiere de locuința victimei, informează Mediafax, citând New York Post. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit o femeie înjunghiată în zona toracelui, identificată ulterior ca fiind E’Dena Hines.

Din primele informații, tânăra a fost înjuinghiată de 16 ori în zona toracelui, iar atacatorul și-a continuat asaltul chiar și după ce victmia încetase din viață.

Bunica actriței E’Dena Hines, Jeanette Adair Bradshaw, a fost prima soție a celebrului actor american Morgan Freeman, în perioada 1967 - 1979.

"Lumea nu va cunoaște niciodată talentul său artistic și cât de multe avea de oferit. Familia și prietenii ei au fost îndeajuns de norocoși să fi cunoscut ce însemna ea ca persoană. Steau ei va continua să strălucească în inimile noastre, prin gânduri și rugăciuni. Odihnească-se în pace”, a transmis Morgan Freeman, printr-un purtător de cuvânt.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
17,18
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:2,57 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Mon
12
Arhivă Radio Chișinău