Nepal: Cel puțin 17 morți, printre care șapte copii, într-un accident de autobuz

  • 03 Noiembrie 2019 20:52
Nepal: Cel puțin 17 morți, printre care șapte copii, într-un accident de autobuz

Cel puțin 17 persoane, între care șapte copii, și-au pierdut viața într-un accident în momentul în care autobuzul supraîncărcat în care se aflau a plonjat într-o râu în Nepal, au anunțat autoritățile, transmite duminică AFP, preluat de AGERPRES.

Vehiculul a derapat și a ieșit de pe șosea în cartierul Sindhupalchowk, la nord de capitala Kathmandu, iar apoi a plonjat în râul Sunkosi, căzând în gol 50 de metri, au explicat autoritățile.

"Până acum, a fost confirmată moartea a 17 persoane și rănirea a 50" de oameni, între care și șoferul autobuzului, a declarat pentru AFP un responsabil local, Goma Devi Chemjong.

Poliția și armata au participat la operațiunile de salvare, dar autoritățile se tem că nu mai există supraviețuitori. Nu exista "o listă cu toți pasagerii", a subliniat Chemjong.

Accidentele rutiere letale sunt frecvente în Nepal, din cauza stării proaste a drumurilor și a vehiculelor și a comportamentului imprudent al multor șoferi.

Luna trecută, 11 persoane au murit și peste 100 au fost rănite tot după un accident similar, când un autobuz a plonjat într-un râu.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
11,07
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău