Naționala Moldovei a fost surclasată de Italia

  • 08 Octombrie 2020 10:00
Naționala Moldovei a fost surclasată de Italia

Selecționata de fotbal a Moldovei a cedat cu 0-6 în amicalul cu Italia, disputat la Florența. Este pentru a doua oară când „tricolorii” pierd la un asemenea scor categoric. Pe 6 iunie 2001, Moldova a fost învinsă cu 0-6 de Suedia, transmite IPN.

Italia a condus la pauză deja cu 5-0. În minutul 18, Bryan Cristante a înscris primul său gol pentru națională, cu o lovitură de cap. Debutantul Francesco Caputo a dublat avantajul în minutul 23. Atacantul Stephan El Shaarawy, care joacă în campionatul Chinei, a reușit o dublă, iar Veaceslav Posmac a trimis incredibil mingea în propria poartă. După pauză, jucătorul lui Sassulo, Domenico Berardi, a stabilit scorul final de 6-0, în minutul 72.

„În a doua jumătate a primei reprize, 4-5 jucători parcă nici nu erau pe teren. Sunt foarte dezamăgit. Trebuie să ne revanșăm deja duminică, contra Greciei”, a declarat antrenorul naționalei Moldovei, Engin Firat.

„Primele 15 minute au fost mai grele, dar apoi ne-am văzut de jocul nostru”, a spus selecționerul Italiei, Roberto Mancini.

Selecționerul Engin Firat a folosit următorii jucători: Koșelev (Namașco 46), Armaș, Posmac, Marandici (Reabciuk 46), Crăciun (Mudrac 46), Suvorov (Cociuc 46), Ioniță, Rață, Carp (Epureanu 29), Plătica, Nicolaescu (Milinceanu 79).

Amicalul cu Italia a fost un test înaintea meciurilor cu Grecia și Slovenia din Liga Națiunilor. Meciul cu elenii va avea loc pe 11 octombrie, la Atena, iar cu Slovenia, la Chișinău, trei zile mai târziu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:17 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău