Naționala de rugby a fost învinsă de Polonia

  • 20 Martie 2017 10:33
Naționala de rugby a fost învinsă de Polonia

Selecționata de rugby a Moldovei a suferit a patra înfrângere consecutivă în Divizia Trophy a Campionatului European. „Haiducii” au cedat la Anenii Noi Poloniei, cu 3-15, transmite IPN.

Începutul de meci a aparținut Moldovei, care a fost în două rânduri aproape de a înscrie un eseu. Elevii lui Sergiu Moțoc au transformat și o lovitură de pedeapsă prin Alexandru Ungureanu, care a fost anulată de arbitri.

La poarta cealaltă, polonezii au profitat de o nesincronizare în defensiva Moldovei și au reușit primul eseu al partidei, prin Grzegorz Sczepanski. Golgheterul oaspeților în actualele preliminarii, Wojciech Piotrowicz, a adus alte două puncte și scorul devenise 0-7.

Tânărul de 19 ani, Ion Constantin, a readus speranțele Moldovei, reușind să înscrie din lovitură de pedeapsă. Numai că Piotrowicz a izbutit același lucru, iar Polonia avea la pauză un avantaj de 7 puncte. În repriza secundă, Moldova n-a mai avut puterea să revină. Polonezii au mai reușit un eseu și au câștigat cu 15-3.

Cu o singură victorie în actualele preliminarii, 54-15 cu Ucraina, naționala Moldovei a căzut pe locul 5 în grupă, după ce a pierdut la primele trei clasate în deplasare, cu Portugalia, Olanda și Elveția. În ultimele meciuri pentru „haiduci” n-au jucat din diferite motive liderii echipei, Vadim Cobîlaș, Oleg Prepeliță și frații Dumitru și Victor Arhip.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
15,52
Câțiva nori
Umiditate:58 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău