Naționala de fotbal a R. Moldova va întâlni astăzi echipa Scoției

  • 12 Noiembrie 2021 11:47
Naționala de fotbal a R. Moldova va întâlni astăzi echipa Scoției

Naționala de fotbal a Moldovei va disputa în această seară ultimul meci pe teren propriu din 2021. Tricolorii vor întâlni reprezentativa Scoției, participantă la Campionatul European din acest an, transmite IPN.

„Cu siguranță, vom avea un meci foarte dificil, foarte important pentru ambele echipe. Știm foarte bine că urmează să jucăm cu o echipă care a muncit mult pentru a se califica la Mondialul din Qatar. Și mai știm că este o echipă care, pe lângă calitățile tehnice și tacticile pe care le au, este o echipă foarte puternică, foarte agresivă și, deci, va fi un meci intensiv”, a declarat selecționerul Moldovei, Roberto Bordin.

„La începutul campaniei preliminare au suferit o înfrângere usturătoare într-un meci cu Danemarca, dar, pe parcurs, au devenit mai competitivi. Luna trecută au pierdut în Israel cu 1-2, iar noi știm că e greu să joci în Israel. Au făcut un meci bun”, a spus despre tricolori antrenorul Scoției, Steve Clarke

Moldova și Scoția s-au întâlnit până acum de trei ori. Tricolorii au remizat o dată și au suferit două înfrângeri. Cel de-al patrulea meci direct dintre cele două reprezentative se va disputa pe stadionul Zimbru, de la ora 19:00. Partida va fi arbitrată de sârbul Srdan Jovanovic.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:46 %
Vint:2,57 m/s
Sat
16
Sun
13
Mon
10
Tue
10
Wed
10
Arhivă Radio Chișinău