Natalia Gavriliță: Vă asigur că Guvernul va depune toate eforturile pentru a întoarce bani furați

  • 01 Noiembrie 2022 08:50
Natalia Gavriliță: Vă asigur că Guvernul va depune toate eforturile pentru a întoarce bani furați

Premierul Natalia Gavriliță a declarat într-un mesaj că Guvernul va depune toate eforturile pentru a întoarce banii furați și pentru a-i sancționa conform legii pe cei implicați în furtul banilor și a votului cetățenilor, transmite Radio Chișinău.

Ea s-a referit la subiectul sancțiunilor impuse de Statele Unite față de mai multe persoane implicate în acțiuni de corupție, inclusiv a oligarhilor Vlad Plahotniuc și Ilan Șor. În acest sens CSE va adopta mai multe decizii care vor permite punerea în aplicare în R. Moldova a sancțiunilor internaționale.

„Vizavi de subiectul sancțiunilor mai multe persoane incluse de SUA în lista sancțiunilor pentru furtul banilor și a votului cetățenilor, vă asigur că Guvernul va depune toate eforturile pentru a întoarce acești bani furați și pentru a-i sancționa conform legii. În acest sens, în cadrul CSE vom adopta mai multe decizii care vor permite punerea în aplicare în R. Moldova a sancțiunilor internaționale”.

Hoții de miliarde nu vor evita la nesfârșit justiția, a subliniat Natalia Gavriliță într-un mesaj video publicat aseară pe contul său de Facebook.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
-1,76
Cer fragmentat
Umiditate:93 %
Vint:4,12 m/s
Wed
-1
Thu
-2
Fri
-1
Sat
-0
Sun
1
Arhivă Radio Chișinău