Natalia Gavriliță: Vă asigur că Guvernul va depune toate eforturile pentru a întoarce bani furați

  • 01 Noiembrie 2022 08:50
Natalia Gavriliță: Vă asigur că Guvernul va depune toate eforturile pentru a întoarce bani furați

Premierul Natalia Gavriliță a declarat într-un mesaj că Guvernul va depune toate eforturile pentru a întoarce banii furați și pentru a-i sancționa conform legii pe cei implicați în furtul banilor și a votului cetățenilor, transmite Radio Chișinău.

Ea s-a referit la subiectul sancțiunilor impuse de Statele Unite față de mai multe persoane implicate în acțiuni de corupție, inclusiv a oligarhilor Vlad Plahotniuc și Ilan Șor. În acest sens CSE va adopta mai multe decizii care vor permite punerea în aplicare în R. Moldova a sancțiunilor internaționale.

„Vizavi de subiectul sancțiunilor mai multe persoane incluse de SUA în lista sancțiunilor pentru furtul banilor și a votului cetățenilor, vă asigur că Guvernul va depune toate eforturile pentru a întoarce acești bani furați și pentru a-i sancționa conform legii. În acest sens, în cadrul CSE vom adopta mai multe decizii care vor permite punerea în aplicare în R. Moldova a sancțiunilor internaționale”.

Hoții de miliarde nu vor evita la nesfârșit justiția, a subliniat Natalia Gavriliță într-un mesaj video publicat aseară pe contul său de Facebook.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău