Nămeții au acoperit cu totul mașinile. Școli închise și trafic rutier sistat în județul Gorj din România

  • 17 Decembrie 2018 15:30
Nămeții au acoperit cu totul mașinile. Școli închise și trafic rutier sistat în județul Gorj din România

A nins viscolit în județul Gorj, iar zăpada s-a depus într-un strat consistent, provocând probleme în traficul rutier, precum și avarii la rețeaua de electricitate. La Rânca, luni, 17 decembrie, dimineața troienele de zăpadă erau de cel puțin 1 metru înălțime. Mașinile au dispărut cu totul sub stratul gros de zăpadă, iar șoferii au avut de lucru pentru a-și putea scoate autoturismele. Și la Straja oamenii s-au trezit cu cabanele și pensiunile aproape îngropate de zăpadă.

Traficul rutier pe DN 67C a fost închis, duminică seară, în județul Gorj, între Novaci si Rânca, din cauza ninsorilor abundente și a viscolului, care fac ca vizibilitatea să fie extrem de redusă.

"Având in vedere ninsorile abundente si viscolul care produc vizibilitate extrem de redusă, CNAIR si Poliția Rutieră au decis închiderea sectorului de drum Novaci - Rânca de pe DN 67C (km 17+000 – km 30+000)", se arată într-un comunicat transmis de compania de drumuri.

Școlile și grădinițele din județul Gorj vor fi închise și în cursul zilei de marți, decizia fiind luată de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Gorj.

Luni dimineață, peste 21.000 de consumatori erau nealimentați cu energie electrică, echipele furnizorului fiind în teren pentru remedierea defecțiunii.
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Gorj a decis, luni, ca unitățile de învățământ preuniversitar din județ să fie închise și în cursul zilei de marți.

Luni dimineață, peste 21.000 de consumatori din mai multe localități erau nealimentați cu energie electrică, iar echipele furnizorului lucrează în teren pentru remedierea situației.

Sursa: digi24

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău