Nadia Comăneci: Simona trebuie să știe faptul că este încurajată și iubită de noi toți | Australian Open

  • 27 Ianuarie 2018 08:46
Nadia Comăneci: Simona trebuie să știe faptul că este încurajată și iubită de noi toți | Australian Open

Simona Halep e susținută din toate părțile înaintea finalei cu Caroline Wozniacki. Ultimul mesaj de susținere primit de liderul mondial vine din partea Nadiei Comăneci, care a spus că se va trezi în toiul nopții, ea fiind în SUA, pentru a urmări ultimul act al Australian Open, conform sportivity.ro.

"Fiecare meci al Simonei la acest turneu de Grand Slam a fost memorabil. Mă aștept la un meci greu, dar frumos. Sunt sigură că Simona va da tot ce are mai bun in această finală. Mă voi trezi la 02:00 dimineața (n.r. ora SUA) ca să urmăresc finala de la Australian Open. Simona trebuie să știe faptul că este încurajată și iubită de noi toți și oricare ar fi rezultatul, Simona va rămâne Simona", a declarat Nadia Comăneci.

Învingătoarea meciului Simona Halep - Caroline Wozniacki va deveni a 24-a campioană din istoria Australian Open-ului, de la startul Erei Open (prima ediție - 1969) și a 47-a campioană de Mare Șlem în Era Open. Simona Halep - Caroline Wozniacki este prima finală de turneu de Mare Șlem din Era Open în care se întâlnesc două sportive care au salvat cel puțin o minge de meci în precedentele șase partide. Românca este prima jucătoare din istorie care ajunge la meciul de titlu la acest nivel după ce a salvat pe parcurs mingi de meci în două partide.

Sursa: MEDIAFAX

Tags

Alte Noutati

LIVE: Sinteza săptămânii cu Vasile State
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,66 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău