Municipiul Cluj-Napoca din România s-ar putea înfrăți în curând cu municipiul Cahul din Republica Moldova

  • 27 Februarie 19:45
Municipiul Cluj-Napoca din România s-ar putea înfrăți în curând cu municipiul Cahul din Republica Moldova

Posibilitatea dezvoltării unei relații de înfrățire între cele două localități a fost discută luni, 26 februarie, în cadrul unei întrevederi, la Cluj, între primarii Emil Boc și Nicolae Dandiș.

Am efectuat o vizită de lucru productivă la Primăria municipiului Cluj-Napoca, unde cu colegul meu domnul primar Emil Boc am convenit asupra dezvoltării relațiilor de prietenie și colaborare în mai multe domenii, între municipiul Cahul și municipiul Cluj-Napoca. Doamne ajută!”, a declarat Nicolae Dandiș, primarul municipiului Cahul din Republica Moldova.

Mai exact, cei doi interlocutori au discutat despre dezvoltarea proiectelor comune, în special în domeniile educație, cultură, tineret și sport, scrie Info Prut.

Am discutat, de asemenea, despre posibilitatea dezvoltării unei relații de înfrățire între municipiul Cluj-Napoca și orașul Cahul și, evident, despre demersuri comune în vederea susținerii drumului european al Republicii Moldova. Primăria Cluj-Napoca are o colaborare strânsă cu mai multe comunități din R. Moldova. Spre exemplu, orașul Ungheni unde cea mai recentă investiție la care am contribuit este realizarea parcului denumit Micul Cluj”, a subliniat Emil Boc, primarul de Cluj.

Totodată, el a amintit că, de-a lungul timpului, municipiul Cluj-Napoca a avut șansa să colaboreze și cu alte orașe din Republica Moldova în diverse proiecte europene.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
11,63
Ploaie ușoară
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Thu
7
Fri
8
Sat
8
Sun
9
Mon
8
Arhivă Radio Chișinău