Municipalitatea pregătește un plan de acțiuni privind implementarea Strategiei municipale pentru protecția drepturilor copilului

  • 13 Martie 2021 12:00
Municipalitatea pregătește un plan de acțiuni privind implementarea Strategiei municipale pentru protecția drepturilor copilului

Un Plan de acțiuni privind implementarea Strategiei municipale pentru protecția drepturilor copilului 2020-2025 urmează a fi elaborat de autoritățile capitalei. Prima ședință de lucru în scopul elaborării documentului a avut loc ieri, în regim online.

Potrivit unui comunicat al primăriei Chișinău, conform acordului de colaborare dintre Primăria Chișinău și UNICEF, expertul Sergiu Ostaf a fost contractat să ofere sugestii și consultanță în procesul de elaborarea a planului de acțiuni, în perioada: martie - mai 2021.

Viceprimarul de ramură, Angela Cutasevici, a propus crearea unui grup consultativ și o foaie de parcurs temporară, unde vor fi stipulate primele acțiuni planificate pe o perioadă scurtă de timp, care vor fi incluse ulterior în Planul de acțiuni.

La fel, s-a propus că la prima etapă de lucru să fie implicați în proces Serviciul resurse umane, Direcția evidență contabilă din cadrul DGPDC, Direcția asistență socială și sănătate, Direcția generală educație, tineret și sport și Direcția finanțe din cadrul Primăriei mun. Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău