Municipalitatea: Circulația rutieră pe prima porțiune a podului de pe strada Mihai Viteazul va fi permisă la sfârșitul lunii mai

  • 26 Februarie 15:22
Municipalitatea: Circulația rutieră pe prima porțiune a podului de pe strada Mihai Viteazul va fi permisă la sfârșitul lunii mai

Circulația rutieră pe prima porțiune a podului de pe strada Mihai Viteazul va fi permisă, cel mai probabil, la sfârșitul lunii mai 2024, a transmis Șeful Direcției Generale Mobilitate Urbană, Vitalie Mihalache, în cadrul ședinței operative de luni a serviciilor municipale din 26 februarie 2024.

Vitalie Mihalache a precizat că asfaltul fierbinte pe această porțiune de pod urmează să fie turnat în luna mai.

„Acum au loc doar lucrările de finisare și de redare a unui aspect vizual la acele construcții de pe pod. Pilonii și restabilirea capacității portante a acestora a fost executată pe toată porțiunea și toate elementele de suport ale podului”, a spus Mihalache.

El a precizat că, în următoarele săptămâni, câteva lucrări importante se vor face și pe a doua porțiune a podului.

Municipalitatea susține că a solicitat Poliției să intervină pentru a interzice circulația rutieră a mașinilor de mare tonaj pe acest pod, întrucât riscă să fie afectate lucrările efectuate în prezent.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,06 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău