Moscova | 22 de curse aeriene au fost anulate

  • 21 Februarie 2019 09:51
Moscova | 22 de curse aeriene au fost anulate

22 de curse aeriene, operate de pe aeroporturile internaționale din Moscova, au fost anulate, joi dimineață, din cauza vântului puternic și a poleiului, care se înregistrează încă din cursul serii de miercuri.

Alte 12 curse aeriene au înregistrat întârzieri din aceleași motive. Opt curse aeriene externe, care urmau să decoleze sau să aterizeze de pe Aeroportul Internațional Domodedovo, au fost anulate, iar alte șase curse au înregistrat întârzieri", arată datele motorului de căutare «Yandex. Program.Zboruri.». Alte patru curse aeriene externe, care urmau să decoleze sau să aterizeze de pe Aeroportul Internațional Vnukovo, din Moscova, au fost anulate, în timp ce 13 au înregistrat întârzieri. Trei curse aeriene externe care urmau să fie operate de Aeroportul Internațional Șeremetievo au înregistrat întârzieri.

Nu au existat modificări în programul zborurilor curselor aeriene externe care urmau să decoleze sau să aterizeze de pe Aeroportul Internațional "Jukov". Zilele trecute, în jur de 60 de curse aeriene au fost anulate sau au înregistrat întârzieri, pe aeroporturile din Moscova.

Joi dimineață, 21 februarie, Moscova și regiunea Moscova se afla sub atenționare de cod galben de vânt puternic și polei, atenționare emisă de autoritatea rusă meteo.

Sursa: Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colectia de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:2,06 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
11
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău