Mondialul de Fotbal din Rusia | Polonia nu recomandă deplasările în Crimeea

  • 05 Iunie 2018 12:21
Mondialul de Fotbal din Rusia | Polonia nu recomandă deplasările în Crimeea

Polonia avertizează cu privire la posibile atacuri teroriste în timpul Campionatului Mondial de Fotbal 2018, care va avea loc vara aceasta în Rusia, Ministerul Afacerilor Externe de la Varșovia publicând pe site-ul său o serie de recomandări speciale pentru suporterii polonezi.

„Rusia este vizată de amenințare teroristă și există posibilitatea ca aceasta să crească în legătură cu Campionatul Mondial de Fotbal, care începe la 14 iunie. Nu trebuie să fie exclusă probabilitatea unor atacuri teroriste în orașe care găzduiesc meciurile de fotbal. Este nevoie de o atenție deosebită pe stadioane, în sectoarele destinate suporterilor, precum și în transportul public" - precizează MAE polonez, în seria de recomandări adresate suporturilor.

În plus, Varșovia avertizează împotriva călătoriilor în republicile din Caucazul de Nord și în Crimeea.

„Nu uitați că Polonia nu a recunoscut anexarea Peninsulei Crimeea de către Rusia și nu are posibilitatea de a oferi asistență consulară poloneză cetățenilor care locuiesc acolo. Prin urmare, în mod categoric, nu recomandăm deplasările în Crimeea" - se mai menționează în informarea Ministerului de Externe de la Varșovia.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău