Moment de reculegere pentru victimele războiului din Ucraina

  • 11 Aprilie 13:09
Moment de reculegere pentru victimele războiului din Ucraina

Deputații au păstrat la ședința de astăzi un moment de reculegere în memoria victimelor războiului provocat de Federația Rusă în Ucraina. Propunerea a venit în contextul atacului de ieri cu rachete rusești în regiunea Odesa, soldat cu patru morți, printre care și un copil, transmite IPN.

„În țara vecină mor copii în fiecare zi. Ieri în jurul orei șase seara, în regiunea Odesa au murit patru oameni, printre care și o fetiță de numai 10 ani, în urma unui atac de rachete rusești. Rog un moment de reculegere pentru toți care mor în urma agresiunii barbare rusești”, a declarat vicepreședinta Parlamentului, Doina Gherman, în plen.

Un atac cu rachete al Rusiei a ucis patru persoane miercuri în regiunea Odesa din sudul Ucrainei. Unul dintre răniți se află în stare gravă după ce i-au fost amputate picioarele. Presa internațională scrie că acesta este al doilea atac asupra Odesei în ultimele 24 de ore. În noaptea de marți spre miercuri, Rusia a atacat regiunea cu drone și rachete. Rușii au lovit infrastructura critică, de transport și logistică.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:8,23 m/s
Wed
15
Thu
17
Fri
17
Sat
18
Sun
16
Arhivă Radio Chișinău