Moldovan National Youth Orchestra va prezenta trei concerte consacrate Zilei Independenței SUA

  • 02 Iulie 2021 08:58
Moldovan National Youth Orchestra va prezenta trei concerte consacrate Zilei Independenței SUA

Trei spectacole cu genericul ”Concerte în blugi!” va prezenta Moldovan National Youth Orchestra, menite să celebreze spiritul și cultura americană. Astfel, pe 2, 3 și 4 iulie, membrii Orchestrei, alături de dirijorul Andriano Marian și artiști din Republica Moldova, vor organiza 3 evenimente în 3 locații diferite, care vor culmina cu un concert open air în Scuarul Catedralei Mitropolitane, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, proiectul demarează astăzi, cu un concert care va avea loc în orașul Bălți, la restaurantul ”Goldhaus” de pe str. Aerodromului 1. Evenimentul va începe la ora 18:00 și-i are ca invitați pe soliștii Lia Rusu, Simona Severin, Roman Zes și Sandu Bantaș, alături de band-ul format din Dan Brumă la chitară, Stas Poraico - tobe, Serghei Ivanov - pian și Cristian Chiaburu - chitară bas, notează sursa citată.

Cel de-al doilea Concert în blugi va avea loc pe 3 iulie la ora 18:00, la Chișinău, în locația ATU W1inery de pe str. Dacia 58. Vor evolua soliștii Anna Odobescu, Aurel Chirtoacă și Serj Kuzenkoff și bandul format din Dan Brumă la chitară, Iulian Ursu - tobe, Serghei Ivanov - pian și Cristian Chiaburu - chitară bas.

Cel de-al treilea eveniment marchează Ziua Independenței Statelor Unite ale Americii printr-un concert Open Air chiar în inima capitalei, în Scuarul Catedralei Mitropolitane, care va avea loc pe 4 iulie, la ora 19:00. În program sunt incluse piese ale artiștilor îndrăgiți din America, interpretate de Felicia Dunaf, Lia Rusu, Roman Zes și Emilia Russu.

Proiectul este finanțat de către Ambasada SUA în Republica Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:56 %
Vint:1,03 m/s
Sun
13
Mon
16
Tue
19
Wed
12
Thu
8
Arhivă Radio Chișinău