Moldovagaz anunță că a fost aleasă o nouă componență a Consiliului de Observatori. Profitul companiei a crescut semnificativ

  • 25 Mai 2018 13:54
Moldovagaz anunță că a fost aleasă o nouă componență a Consiliului de Observatori. Profitul companiei a crescut semnificativ

Reprezentanții Moldovagaz anunță că a fost aleasă, astăzi, în cadrul adunării generale a acționarilor, prin vot cumulativ, o nouă componență a Consiliului de Observatori și au fost operate unele modificări în componența Comisiei de Cenzori a Societății.

Totuși, în comunicatul emis de Moldovagaz nu este precizat și numele noilor membri ai Consiliului de Observatori și ai Comisiei de Cenzori a Societății.

Consiliul de Administrație al Societății a informat acționarii despre faptul că Moldovagaz a înregistrat un profit net în valoare de peste 1,926 miliarde de lei, în creștere cu 1, 663 miliarde de lei față de anul precedent. „Această majorare a fost condiționată preponderent de obținerea profitului din activitatea financiară, dar și din activitatea operațională, urmare a eficientizării managementului Societății, optimizării cheltuielilor și îmbunătățirii indicatorilor de producție”, precizează reprezentanții furnizorului de gaze.                               

În perioada de raportare, numărul consumatorilor a crescut cu 15,6 mii, atingând cifra de circa 705 mii, la finele anului. De asemenea, în anul 2017, au fost realizate investiții în valoare de 221,5 mil. lei, iar lungimea rețelelor de gaze s-a majorat cu 248,5 km.

Menționăm că, astăzi, a avut loc Adunarea generală anuală a acționarilor SA ”Moldovagaz”, în cadrul căreia au fost examinate situațiile financiare ale Societății pentru anul 2017 și aprobate dările de seamă anuale ale organelor de conducere ale SA ”Moldovagaz”: Consiliului de Administrație, Consiliului de Observatori și Comisiei de Cenzori. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:2,57 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău