Republica Moldova participă cu stand de țară la Târgul Internațional de Turism de la Berlin

  • 05 Martie 15:37
Republica Moldova participă cu stand de țară la Târgul Internațional de Turism de la Berlin

De astăzi și până pe vineri, 7 martie, Republica Moldova participă cu stand de țară la cel mai mare târg de turism din lume “ITB Berlin 2024”, comunică MOLDPRES.

Oferta turistică națională este prezentată anul acesta de 15 reprezentați ai industriei turismului printre care autorități publice centrale și locale, asociații profesionale de turism, agenții de turism, hoteluri, pensiuni, vinării și operatori de transport avia.

Pe 6 martie, începând cu ora 16:00, la standul Republicii Moldova va avea loc un eveniment networking - ,,Wine o'clock”,  în cadrul căruia vizitatorii vor avea oportunitatea de a afla despre oferta turistică a țării și de a degusta din vinul moldovenesc oferit de cramele Combinatul de Vinuri de Calitate Mileștii Mici, Combinatul de Vinuri Cricova, Chateau Purcari, Chateau Vartely și Kislov Winery.

Reprezentarea Republicii Moldova la ITB BERLIN este susținută de către Ministerul Culturii, Oficiul Național al Turismului și Proiectul de Competivitate și Reziliență Rurală din Moldova, finanțat de USAID Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
10,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:0,51 m/s
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău