Mită și trafic de influență în dosarul Sternioală? Procurorul de caz i-a scris lui Stoianoglo despre posibile intervenții ilegale (ZdG)

  • 12 Ianuarie 2020 12:35
Mită și trafic de influență în dosarul Sternioală? Procurorul de caz i-a scris lui Stoianoglo despre posibile intervenții ilegale (ZdG) Bizlaw

Procurorul general al R. Moldova, Alexandr Stoianoglo, a fost informat despre un potențial trafic de influență și mită în dosarul care-l vizează pe fostul judecător al Curții Supreme de Justiție (CSJ) Oleg Sternioală, bănuit de spălare de bani și îmbogățire ilicită.

Potrivit unui document obținut de ZdG, cel care l-a informat pe procurorul general despre posibile intervenții ilegale în dosarul Sternioală este procurorul de caz Roman Statnîi, de la Procuratura Anticorupție.

Mai exact, procurorul anticorupție Roman Statnîi, cel care exercită urmărirea penală pe cauza penală în care figurează fostul judecător Oleg Sternioală, l-a informat pe procurorul general, Alexandr Stoianoglo, dar și pe procurorul-șef interimar al Procuraturii Anticorupție (PA), Serghei Gavajuc, că unul dintre martorii audiați în cadrul cauzei penale i-a comunicat că Oleg Sternioală nu va păți nimic deoarece acesta și-ar fi „hotărât” deja problemele și că va obține chiar pedepsirea procurorului de caz cu ajutorul unor persoane importante din Procuratura Generală (PG).

Citiți continuarea pe Ziarul de Gardă

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
19,4
Nori împrăștiați
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău