Misiunea FMI invitată la Chișinău. Vezi când vine

  • 03 August 2015 09:38
Misiunea FMI invitată la Chișinău. Vezi când vine

O misiune a Fondului Monetar Internațional va veni în luna septembrie în Republica Moldova, a anunțat liderul PLDM, Vlad Filat în cadrul unei emisiuni televizate. Potrivit lui Vlad Filat, deficitul bugetar al Republicii Moldova este de aproximativ trei miliarde de lei.Premierul Valeriu Streleț le-a expediat reprezentanților FMI o invitație oficială în Republica Moldova,…

O misiune a Fondului Monetar Internațional va veni în luna septembrie în Republica Moldova, a anunțat liderul PLDM, Vlad Filat în cadrul unei emisiuni televizate. Potrivit lui Vlad Filat, deficitul bugetar al Republicii Moldova este de aproximativ trei miliarde de lei.

Premierul Valeriu Streleț le-a expediat reprezentanților FMI o invitație oficială în Republica Moldova, a doua zi după alegerea sa în funcția de prim-ministru.

Potrivit premierului, misiunea va avea scopul să negocieze cu autoritățile de la Chișinău un nou acord de împrumut pentru Republica Moldova, în condițiile unui deficit bugetar pronunțat.

Amintim că o echipă de experți a Fondului Monetar Internațional, urma să vină în Moldova la mijlocul lunii iunie, într-o misiune de monitorizare, însă și-a anulat vizita din cauza demisiei ex-premierului Chiril.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:89 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău