Mișcarea Politică Unirea invită partidele unioniste pentru a elabora o strategie comună care le-ar permite victoria la alegerile prezidențiale

  • 12 Februarie 2020 10:45
Mișcarea Politică Unirea invită partidele unioniste pentru a elabora o strategie comună care le-ar permite victoria la alegerile prezidențiale

Mișcarea Politică Unirea, formată din cinci partide extraparlamentare care militează pentru Unirea Rep. Moldova cu România, invită partidele unioniste și de dreapta la discuții pentru a elabora o strategie comună care le-ar permite victoria la alegerile prezidențiale, dar și să convină în privința unui pact de neagresiune.

Reprezentanții celor cinci formațiuni au anunțat astăzi că vor lansa invitații pentru discuții bilaterale la prima etapă cu Partidul Unității Naționale, Partidul Liberal Democrat, Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Acțiune și Solidaritate.

În cazul în care ne atacăm reciproc, nu colaborăm, asta demotivează cetățenii și, oricât ne-am dori noi ca ei în turul doi să participe la vot, o atmosferă toxică dinaintea campaniei electorale îi demotivează și-i face să stea acasă. Deci, noi ne dorim să excludem atacurile reciproce și să avem o strategie comună astfel încât unioniștii și pro-europenii să învingă la alegeri”, a declarat liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău