Mircea Lucescu, despre transferul lui Ianis Hagi: În Rusia i-ar fi foarte greu

  • 07 Iulie 2019 15:56
Mircea Lucescu, despre transferul lui Ianis Hagi: În Rusia i-ar fi foarte greu

Mircea Lucescu și-a expus părerea despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi la Spartak Moscova și are o veste rea pentru decarul și capitanul Viitorului. Antrenorul nu crede că prima ligă a Rusiei i s-ar potrivi fiului lui Gică Hagi.

Ianis Hagi ar putea ajunge în Rusia, iar fostul antrenor al lui Zenit Sankt Petresburg, Mircea Lucescu, nu crede că e alegerea potrivită: "Nu! În niciun caz! Nu e pentru Rusia! În Rusia e foarte greu", referitor la stilul de joc care se practică în Rusia. Mircea Lucescu a vorbit și despre Supercupa României, câștigată de Viitorul cu 1-0 în fața CFR-ului: "Așteptam ceva mai mut de la CFR, pentru că joacă un meci greu în curând. Atmosfera a fost excepțională. Amândoi antrenorii se comportă așa cum e caracterul și temperamentul lor".

În cursa pentru semnătura lui Ianis Hagi s-a înscris și Spartak Moscova, care ar fi favorită în acest moment la semnătura decarului. Potrivit Sport Express, cele două părți au ajuns la un acord verbal și au bătut palma pentru transferul lui Ianis Hagi la formația din Rusia, rămânând să mai fie puse la punct celelalte detalii. Suma de transfer nu a fost dezvăluită, însă președintele Gică Popescu a anunțat, luni, că are pe masă mai multe oferte, chiar și de peste 10 milioane de euro.

Spartak Moscova a câștigat de 10 ori titlul în Rusia, ultima oară în sezonul 2016/2017, însă în ultima stagiune a încheiat pe locul cinci, astfel că va evolua în Europa League. Printre numele importante din lotul rușilor se numără Roman Zobnin, Fernando, Sofiane Hanni sau Luiz Adriano. Antrenor este bielorusul Olek Kononov (53 de ani).

Sursa: MEDIAFAX

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău