Ministrul tineretului din Armenia demisionează și se alătură protestelor

  • 25 Aprilie 2018 18:45
Ministrul tineretului din Armenia demisionează și se alătură protestelor

Ministrul interimar al tineretului și sportului din Armenia, Hrachya Rostomyan, a anunțat miercuri, 25 aprilie, că demisionează din funcție și se alătură protestelor antiguvernamentale, care au provcat deja demisia premierului Serj Sargsyan.

Potrivit agenției RBC citată de Rador, Rostomyan a afirmat că renunță la funcția de ministru, fiind conștient de „urgența momentului și de responsabilitatea fiecărui cetățean al Armeniei față de statalitatea armeană". Totodată, ministrul le-a recomandat colegilor săi să se alăture fără ezitare oamenilor și să respecte doleanțele acestora.

„În acest moment nu este nimic mai important decât să se găsească o cale pașnică pentru ieșirea din situația actuală. În opinia mea, această cale este participarea la protestul din piață, alături de popor", a declarat Hrachya Rostomyan.

În Piața Republicii din capitala Armeniei are loc, miercuri, 25 aprilie, un nou protest antiguvernamental, convocat de liderul opoziției, deputatul Nikol Pashinyan, după ce reprezentanții puterii au anulat în ultimul moment negocierile pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
13,24
Cer fragmentat
Umiditate:76 %
Vint:6,17 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău