Ministrul rus de externe califică drept rușinos refuzul SUA de a acorda vize unor oficiali ruși care urmau să meargă la ONU

  • 25 Septembrie 2019 11:25
Ministrul rus de externe califică drept rușinos refuzul SUA de a acorda vize unor oficiali ruși care urmau să meargă la ONU

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, consideră drept rușinos refuzul SUA de a acorda vize mai multor oficiali ruși care urmau să participe la Adunarea Generală a ONU de la New York - transmite postul de radio Eho Moskvî, citat de rador.

Lavrov a menționat că el a reușit să obțină viza pentru SUA, "Washingtonul fiind destul de generos" în acest sens. În legătură cu această situație, Moscova consideră că este nevoie de o reacție promptă nu numai din partea Rusiei, ci și din partea ONU.

Între timp, reprezentantul permanent rus la ONU, Vasil Nebenzia, a precizat că Statele Unite au refuzat să acorde vize nu doar unor oficiali ruși care urmau să meargă la Adunarea Generală a ONU, ci și unor participanți la o conferință pe parginea Tratatului privind interzicerea totală a testelor nucleare, programată să aibă loc săptămâna aceasta, la New York.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
23,29
Câțiva nori
Umiditate:44 %
Vint:6,17 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău