Ministrul rus al apărării avertizează că în Siria a apărut un nou tip de amenințare teroristă

  • 20 Ianuarie 2018 13:19
Ministrul rus al apărării avertizează că în Siria a apărut un nou tip de amenințare teroristă

Ministrul rus apărării, Serghei Șoigu, avertizează că în Siria a apărut un nou tip de amenințare teroristă, aparatele de zbor fără pilot, inclusiv dronele. Ministrul rus apărării, Serghei Șoigu, a făcut această declarație în cadrul întrevederii sale cu generalul Min Aung Hlaing, comandantul șef al forțelor armate din Myanmar.

"În Siria a apărut un nou tip de amenințare teroristă, aparatele de zbor fără pilot, care au o rază de acțiune de peste 100 de kilometri", a declarat Șoigu, citat de Agenția de presă INTERFAX. Ministrul rus al apărării, Serghei Șoigu, avertizează că atacurile teroriste comise cu ajutorul aparatelor de zbor fără pilot pot fi comise atât în Siria, cât și în alte state.

"Sunt amenințări extrem de serioase și suntem dispuși să împărtășim experiența pe care o avem acumulată în doborârea aparatelor de zbor fără pilot, pe care au început să le utilizeze teroriștii", a adăugat ministrul rus Serghei Șoigu. Militarii ruși au distrus recent un depozit de muniție al teroriștilor din Siria, pe care rebelii le-au folosit în atacul comis asupra bazei aeriene Hmeymim din provincia Latakia, în data de 6 ianuarie.

Sursa: Rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:86 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău