Ministrul Educației și Cercetării vine cu un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului

  • 12 August 2022 11:32
Ministrul Educației și Cercetării vine cu un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului

Astăzi, 12 august 2022, Republica Moldova, alături de întreaga comunitate internațională, celebrează Ziua Internațională a Tineretului.

Cu această ocazie, Anatolie Topală vine cu un mesaj de felicitare pentru toți tinerii din R. Moldova.
 
Dumneavoastră, tinerii talentați, plini de entuziasm și inițiativă, creativi, curajoși, inteligenți sunteți cea mai mare bogăție a Republicii Moldova.
 
Vreau să vă felicit pentru curaj, solidaritate, umanism și să vă mulțumesc tuturor pentru idei, inițiative și implicare în gestionarea pandemiei și a crizei refugiaților din Ucraina. Aveți tot respectul și considerația noastră.
Dumneavoastră, actualii elevi și studenți, tineri profesioniști, aveți forța, cunoștințele, energia pozitivă necesară de a construi un stat democratic, în care primează legea și domnește pacea și care îmbrățișează valorile general umane și tinde să fie parte a marii familii europene.
 
Succesele fiecăruia dintre voi, victoriile și realizările în creație și pe plan profesional, afirmarea în domeniul științei și afacerilor, în implementarea proiectelor publice, sportive și sociale reprezintă succesele Republicii Moldova, ne onorează țara și o propulsează spre o dezvoltare durabilă.
 
Prețuiți și trăiți din plin această frumoasă etapă a vieții! Alegeți un mod de viață sănătos! Acumulați cunoștințe, experiență, comunicați, creați, odihniți-vă, călătoriți, implicați-vă în voluntariat, participați activ la viața socială și politică a țării, faceți-vă auziți!
 
Cred că veți păstra cele mai bune tradiții ale generațiilor trecute, multiplicându-le și că veți face totul pentru prosperitatea țării noastre.
Viitorul vă aparține! Împreună avem un viitor! Răspundeți cu brio tuturor provocărilor timpului! Vă suntem alături!
Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău