Ministrul Educației a avut o întrevedere cu ambasadorul României la Chișinău

  • 09 August 2019 15:28
Ministrul Educației a avut o întrevedere cu ambasadorul României la Chișinău

Ministrul Educației, Liliana Nicolaescu-Onofrei a avut, astăzi, 8 august, o întrevedere cu ambasadorul României în R. Moldova, Daniel Ioniță.

Potrivit unui comunicat al ministerului, cei doi oficiali au discutat despre buna desfășurare a Programului taberelor de vară ,,ARC” organizat anual de către Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului din România, pentru elevi și tineri din țările aflate în jurul granițelor și Balcani. 

De asemenea, Liliana Nicolaescu-Onofrei și Daniel Ioniță au convenit să examineze posibilitatea de a întreprinde o vizită comună la una din taberele din Republica Moldova care găzduiește copii și profesori din mai multe județe din România.

„Nu în ultimul rând, părțile au convenit intensificarea acțiunilor de promovare a Salonului Internațional de Carte ,,Bookfest Chișinău 2019”, care se va desfășura în perioada 28 august - 1 septembrie în incinta Centrului Internațional de Expoziții ,,Moldexpo”. Acest important eveniment cultural se circumscrie sărbătorilor naționale din luna august – „Limba noastră” și Ziua Independenței Republicii Moldova”, se mai precizează în comunicat. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
14,4
Cer fragmentat
Umiditate:73 %
Vint:8,23 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău