Ministrul de externe Andrei Galbur participă la Conferința de Securitate de la München

  • 17 Februarie 2017 09:13
Ministrul de externe Andrei Galbur participă la Conferința de Securitate de la München

Ministrul afacerilor externe și integrării europene Andrei Galbur va participa la Conferința de Securitate de la München în perioada 17-19 februarie 2017.

Potrivit unui comunicat al MAIE, În cadrul reuniunii vor fi luate în dezbatere cele mai stringente chestiuni de pe agenda internațională, precum criza democrației liberale și sfidările la adresa ordinei internaționale, politica europeană de securitate și apărare și relațiile transatlantice. De asemenea, vor fi abordate crizele regionale, provocările generate de mișcările radicale și extremiste, combaterea terorismului și a crimelor cibernetice, precum și manipularea informațională.

La conferința din acest an, care a devenit una dintre cele mai importante platforme de discuții pe marginea politicilor de securitate internațională, se așteaptă participarea a circa 500 de lideri și reprezentanți de rang înalt din peste 70 țări ale lumii.

În marja forumului de la München, șeful diplomației de la Chișinău va avea o serie de întrevederi cu omologi de ai săi și cu alți conducători de delegații.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir
Meteo Chișinău
9,96
Câțiva nori
Umiditate:99 %
Vint:4,63 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău