Ministrul Chiril Gaburici a cerut verificarea serviciilor de transport pasageri

  • 01 Martie 2019 17:50
Ministrul Chiril Gaburici a cerut verificarea serviciilor de transport pasageri

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a cerut Agenției Naționale Transport Auto să verifice corectitudinea prestării serviciilor de transport pasageri, precum și starea tehnică a unităților de transport.

Un comunicat de presă al ministerului precizează că solicitarea a fost făcută urmare a unei scrisori a reprezentanților celor mai mari companii de transport pasageri, care reclamă activitatea ilicită a unor întreprinderi ce deservesc rutele internaționale auto.

„Companiile care deservesc rutele internaționale pentru transportul auto trebuie să garanteze pasagerilor confort, siguranță, prețuri accesibile și operativitate. Avem toate instrumentele la îndemână pentru a crea aceste condiții. Trebuie să lichidăm, în mod urgent, fenomenul transportatorilor ilegali, care prestează servicii cu microbuze reutilate, fără autorizație și revizie tehnică sistematică, respectiv punând în pericol securitatea pasagerilor”, a menționat ministrul Chiril Gaburici.

În context, Ministerul Economiei și Infrastructurii a îndeamnat călătorii să opteze pentru serviciile companiilor care prestează servicii în condițiile cadrului legal.

Ministerul Economiei și Infrastructurii îndeamnă călătorii să opteze pentru serviciile companiilor care prestează servicii în condițiile cadrului legal. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Nori împrăștiați
Umiditate:59 %
Vint:3,09 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău